Σώμα : μία συναρπαστική περιήγηση στην ανθρώπινη ανατομία - Walker, Richard 1951- (Ελληνικά Γράμματα, 2006)
Ελάτε μαζί μας σε ένα απίθανο ταξίδι μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Θα δείτε φανταστικές εικόνες, που θα σας αποκαλύψουν ό,τι εκπληκτικό συμβαίνει κάτω από το δέρμα σας. - Απίστευτες μοναδικές εικόνες φανερώνουν πώς λειτουργούμε - Ειδικές διαφάνειες αποκαλύπτουν την εσωτερική λειτουργία βασικών οργάνων - Λεπτομερή σχέδια μας δίνουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον οργανισμό μας