Κλασικές εικονογραφημένες ιστορίες περιπέτειας - Crespo, Manuel Serrat (Σαββάλας, 2007)
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας θα σας προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσετε 11 ιστορίες από τους καλύτερους κλασικούς συγγραφείς µυθιστορηµάτων περιπέτειας, διασκευασµένα ειδικά για παιδιά και εφήβους. Θα γνωρίσετε τους πιο πολυταξιδεµένους και τολµηρούς ήρωες. Αυτό το υπέροχα εικονογραφηµένο βιβλίο περιλαµβάνει τίτλους όπως το "Ροβινσώνα Κρούσο" του Ντάνιελ Ντεφόου, το "Ταξίδι στο κέντρο της Γης" του Ιουλίου Βερν, το "Δαβίδ Κόπερφιλντ" του Καρόλου Ντίκενς, το "Νησί των θησαυρών" του Ρόµπερτ Λιούις Στίβενσον, τον "Κόµη Μοντεχρίστο" του Αλέξανδρου Δουµά, τον "Τελευταίο των Μοϊκανών" του Τζέιµς Φ. Κούπερ, τον "Τοµ Σόγιερ" του Μαρκ Τουέιν, το "Μόµπυ Ντικ" του Χέρµαν Μέλβιλ κ.ά. Ένα µοναδικό βιβλίο µε εκπληκτική εικονογράφηση και κλασικές ιστορίες περιπέτειας ειδικά διασκευασµένες για παιδιά και εφήβους.