Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στο δημοτικό σχολείο με τη μέθοδο project : για δασκάλους, γονείς και παιδιά - Ιωάννου, Αφροδίτη (Παρακολουθήματα, 2001)
Η "Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στο Δημοτικό Σχολείο με τη Μέθοδο Project" αποτελεί ένα χρήσιμο διδακτικό εργαλείο, ευέλικτο, στα χέρια του ευαισθητοποιημένου δασκάλου. Ταυτόχρονα, είναι ένας απλός και εύκολος οδηγός για τον αμήχανο γονέα, ο οποίος μπορεί, μέσα από τις εικόνες και το παιχνίδι, να δώσει στο παιδί τα μηνύματα και τις γνώσεις που δύσκολα αναλύονται με λέξεις.