Η βίβλος των κρυστάλλων - Hall, Judy, 1943- (Ισόρροπον, 2006)
Η "Βίβλος των κρυστάλλων" έχει γίνει ο πιο δημοφιλής οδηγός αναφοράς για κρυστάλλους στον κόσμο έχοντας πωλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα. Είναι έτσι φτιαγμένος ώστε σας επιτρέπει να βρείτε αμέσως έναν γνωστό λίθο ή να εντοπίσετε κάποιον άγνωστο. Περιλαμβάνει τις πρακτικές και εσωτερικές ιδιότητες κάθε λίθου, τις πνευματικές, νοητικές, ψυχολογικές, συναισθηματικές και φυσικές επιρροές καθώς και τη χρήση τους στην κρυσταλλοθεραπεία. Περιέχει την παραδοσιακή και σύγχρονη γνώση αντλώντας από την 35χρονη εμπειρία της Judy Hall στον τομέα αυτό. Είναι ένα απαραίτητο εγχειρίδιο αναφοράς για όλους τους λάτρεις των κρυστάλλων.