Το αλεπουδάκι με το πονηρό μουτράκι - Relf, Adam (Τραυλός, 2006)
Κάνει φίλους... και ξανακάνει φίλους... αλλά στο τέλος, κανείς δεν παίζει μαζί του. "Αχ! τι βάσανα που έχει αυτή η ζωή", σκέφτηκε το αλεπουδάκι και σούφρωσε το πονηρό του το μουτράκι.