Τέρμα η τηλεόραση - Dupasquier, Philippe (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2006)
Έχεις προσπαθήσει ποτέ να περάσεις μερικές μέρες χωρίς τηλεόραση; Δες τι συμβαίνει στην οικογένεια Ντίξον όταν ο μπαμπάς λέει "Τέρμα η τηλεόραση!". Ο Φιλίπ Ντιπασκέ σίγουρα θα καταφέρει να τραβήξει κάθε εθισμένο τηλεορασόπληκτο μακριά από την οθόνη.