Χώρος για ένα μικράκι - Wadell, Martin (Χριστουγεννιάτικα βιβλία με πολύχρωμη εικονογράφηση, 2004)
Εκείνη την κρύα νύχτα του χειμώνα, κάτω από των αστεριών το φως, ήρθε στον κόσμο για τον κόσμο ένα Μικράκι. Συναρπαστική ολοζώντανη περιγραφή της Θείας Γέννησης από το μέγιστο παραμυθά Μάρτιν Γουοντέλ, με εξαιρετική εικονογράφηση από τον Τζέισον Κόκροφτ. Κλασικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο, που αξίζει να το κρατήσετε για πάντα.