Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες - Verne, Jules, 1828-1905 (Η κλασική λογοτεχνία σαν παραμύθι, 2002)
Η σειρά "Η κλασική λογοτεχνία ...σαν παραμύθι", περιλαμβάνει κλασικά μυθιστορήματα κορυφαίων συγγραφέων διασκευασμένα κα εικονογραφημένα με τρόπο τέτοιο, ώστε να διαβάζονται σαν παραμύθια. Για τα πολύ μικρά παιδιά υπάρχει σε κάθε σελίδα και συνοπτικό κείμενο. Το περιπετειώδες μυθιστόρημα του Ιούλιου Βέρν σε μια μοναδική διασκευή για παιδιά.