Το ταξίδι στη χώρα που δε βλέπουν τα μάτια - Καλογήρου, Αντώνης, 1944- (Η Δυναμική της Επιτυχίας, 2004)
Τι είναι αυτό το βιβλίο; Μια ερωτική ιστορία; Η αλήθεια, το ψέμα και η ζωή; Ο τρόπος για να κατακτήσεις τα όνειρά σου; Ό,τι σου δίνει ένας χωρισμός, μια αγάπη κι ένας δάσκαλος; Οι βασικοί κανόνες του παιχνιδιού της ζωής; Ένας οδηγός για την επαγγελματική επιτυχία; Οι τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν κρυμμένες μέσα σου; Ο τρόπος για να κερδίσεις την αγάπη; Η απέραντη ομορφιά σου, που δεν την έχεις δει ακόμα; Είναι αυτό που εσύ θέλεις να είναι. Είναι αυτό που εσύ αναζητάς να βρεις, να μάθεις, να κερδίσεις και να απολαύσεις.