Η παράξενη υπόθεση του Δρ. Τζέκιλ και του κ. Χάιντ - Stevenson, Robert Louis, 1850-1894 (Αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας και η εποχή τους, 2002)
Οι σπουδαιότεροι συγγραφείς, οι πιο όμορφες ιστορίες της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Ανακαλύψτε ξανά τα «Αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας». Ταυτόχρονα, γνωρίστε την εποχή στην οποία γράφτηκαν, με τα σχόλια και την πλούσια εικονογράφηση που συνοδεύουν το πλήρες κείμενο του πρωτότυπου. Η φαντασία ενός σπουδαίου εικονογράφου: ο Philippe Munch μετέτρεψε σε εικόνες την ιστορία του διάσημου Δρος Τζέκιλ, ο οποίος τις νύχτες βάδιζε στα ίχνη του μυστηριώδους κ. Χάιντ, για να διαπράξει τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στις κακόφημες συνοικίες του Λονδίνου. Μια σπουδαία καινοτομία: το γνήσιο εικονογραφικό υλικό και οι συνοδευτικές λεζάντες προσδίδουν στο «Δρ. Τζέκιλ και κ. Χάιντ» αξία ντοκουμέντου. Μια πρωτότυπη προσέγγιση, μια αξεπέραστη περιπέτεια. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)