Μάσκα στο φεγγάρι : μυθιστόρημα - Κοντολέων, Μάνος, 1946- (Σύγχρονη λογοτεχνία για νέους, 2006)
Ένα ακόμα βιβλίο γεμάτο αιχμές από ένα συγγραφέα γνωστό και πολυδιαβασμένο. Οι έφηβοι θα βρουν πολλά κοινά στοιχεία μ' αυτούς, στους ήρωες του Κοντολέων και θα προβληματιστούν για ακόμα μία φορά. Ο Νικήτας και η Κλειώ ερωτευμένοι, μυούνται στην έρευνα και στην ουσιαστική γνώση των μεγάλων θεατρικών κειμένων μέσω της νέας φιλολόγου Έλλης Κωλέτη, που τοποθετήθηκε στο σχολείο τους. Ένα ταξίδι που θα τους οδηγήσεις σε μία άλλη πρόταση σκέψης και ζωής. Για παιδιά πάνω από 16 χρονών.