Άμπαρατ = Abarat. - Barker, Clive Graham (Κέδρος, 2003)
Μια φορά κι έναν καιρό, σ' έναν κόσμο όπου ο χρόνος είναι χώρος, ξεκίνησε ένα ταξίδι πέρα από κάθε φαντασία... Περιπλανηθείτε στη μαγική χώρα του "Άμπαρατ", του αρχιπελάγους όπου κάθε νησί είναι και μια ώρα της ημέρας, στο πρώτο από τα τέσσερα βιβλία του "Άμπαρατ".