Και οι μεγάλοι θέλουν δώρο - Moore, Clement Clark (Ψυχογιός, 2002)
Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τα παιδιά περιμένουν με λαχτάρα τα δώρα που θα τους φέρει ο Αϊ Βασίλης. Υπάρχουν όμως φορές που αγωνιούν για τα δώρα τους και οι γονείς.