Τα δώρα του Άγιου Βασίλη - Mola, Astrid (Μοντέρνοι Καιροί, 2005)
Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά. Γι' αυτό, ένα αγοράκι γράφει το δικό του γράμμα, στο οποίο κλείνει μία και μοναδική ευχή. Ξαφνικά, παρατηρεί κάτι που δεν έχει δει ποτέ ξανά. Ένας άγγελος με χρυσά φτερά βάζει το μαγικό σακούλι του στην πλάτη και πετάει όλο και πιο γρήγορα προς το μέρος του. Εκεί πάνω, στον ουρανό, σίγουρα υπάρχει μια γιγάντια παιχνιδούπολη, όπου όλοι οι άγγελοι μαζί θα ετοιμάσουν τα δώρα που θέλουν φέτος τα παιδιά... Που είναι, όμως ο Άγιος Βασίλης;