Λαμπερό χριστουγεννιάτικο αγγελάκι - Watt, Fiona (Μίνωας, 2007)
Το χριστουγεννιάτικο αγγελάκι έχει χάσει τη λάμψη του. Άγγιξε απαλά τις σελίδες του υπέροχου βιβλίου και ανακάλυψε πώς το χριστουγεννιάτικο αγγελάκι έγινε ξανά λαμπερό!