Καλά Χριστούγεννα - Shoolbred, Chatherine (Βιβλία για τα Χριστούγεννα, 2005)
Η μαγική στιγμή του χρόνου όπου το χιόνι, αθόρυβα, απλώνεται παντού... Η μικρή ιστορία, η όμορφη εικονογράφηση και τα αστραφτερά φωτάκια που αναβοσβήνουν μας ταξιδεύουν στη μαγεία των Χριστουγέννων. Ένα τρυφερό βιβλίο για τα Χριστούγεννα του μικρού αναγνώστη.