Το παιδί που πήρε μαζί του το Χριστούλη - Ρώσση-Ζαΐρη, Ρένα (Παιδικό / Μεταίχμιο, 2007)
Μια μέρα που πήρα μαζί μου το Χριστούλη έκανε κρύο. Γι' αυτό κι εγώ τον έβαλα μέσα στην τσέπη του μπουφάν μου για να μην κρυώνει. Και κάπου κάπου έχωνα, χωρίς να με βλέπει κανένας, το χέρι μου μέσα στην τσέπη μου και τον χάιδευα. Για να μην στενοχωριέται...