Νύχτες χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς - Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, Λότη, 1937- (Χριστουγενιάτικα βιβλία, 2004)
Ένα θυμωμένο αστεράκι-βοσκός δε θέλει να κατέβει στη φάτνη να προσκυνήσει το Θείο Βρέφος. Ένας Αγιοβασίλης χωρίς ρυτίδες δυσκολεύεται να στήσει ένα διαστημόπλοιο-παιχνίδι. Και δώδεκα παιδιά ψάχνουν να βρουν δώδεκα κρυμμένους καλικάντζαρους. Ποιος θα τους βοηθήσει; Πού βρίσκεται η αλήθεια; Και τι θα γίνει στο τέλος