Φαιδιά εφιστρέπω : χριστούγεννα με τον Τρύπωνα το φαφαγάλο - Κωσταλλά, Αννα (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή χελιδόνια, 2005)
Το δεύτερο βιβλίο με ήρωα τον αγαπημένο παπαγάλο που μπερδεύει το π με το φ και μας δίνει ξεκαρδιστικές ιστορίες. Ο Τρύπωνας ο φαφαγάλος βραβεύτηκε με τον Έπαινο του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.