Οι θεατρικοί διαγωνισμοί : 1870-1925 - Πετράκου, Κυριακή (Ελληνικά Γράμματα, 1999)
Οι θεατρικοί διαγωνισμοί είναι ένα κεφάλαιο της ιστορίας του νεοελληνικού θεάτρου, μέχρι σήμερα αδιερεύνητο, όχι όμως και ασχολίαστο. Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια μελέτη και παρουσιάσει του τόσο σημαντικού αυτού θέματος.