[Κώδικας αλληλογραφίας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης 1909-1910] ([χ.ό.], 1909)
Κώδικας με αντίγραφα αλληλογραφίας της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης από 20/ 7/ 1909 έως και 5/ 6/ 1910 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου