Ο Μπάρνυ και τα αεροπλάνα - Dudko, Mary Ann (Barney, 2000)
Το πιο γλυκό δεινοσαυράκι του κόσμου και η παρέα του έρχονται για να ψυχαγωγήσουν και να διασκεδάσουν. Παρέα με τον Μπάρνυ, τα παιδιά μαθαίνουν με απλά λόγια ένα σωρό πράγματα για τα αεροπλάνα, τα τρένα, τα καράβια και τα φορτηγά, ενώ άλλες φορές ο Μπάρνυ μας δείχνει την αξία των καλών τρόπων και μας μαθαίνει να είμαστε ευγενικοί.