Γουίνι το αρκουδάκι : χριστουγεννιάτικες ιστορίες - Davis, Guy (Μαγικός μουσικός θησαυρός, 2004)
Χριστουγεννιάτικος μουσικός θησαυρός, μαγευτικός κι ονειρεμένος! Γεμάτος με τις πιο τρυφερές χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Ο Γουίνι το Αρκουδάκι και οι φίλοι του στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων! Το Γουρουνάκι, ο Τίγρης, ο Λαγός, ο Γκαρής, η Κουκουβάγια, η κυρία Κάγκου, ο Ρω το Καγκουράκι. Οι πιο ονειρεμένες εορταστικές ιστορίες του κόσμου κλεισμένες σε ένα μουσικό βιβλιο-θησαυρό!