Η δύναμη της σωματικής ευφυΐας : 10 τρόποι προσέγγισης της σωματικής σας ιδιοφυΐας - Buzan, Tony (Αυτοβελτίωση, επιτυχία, 2005)
Σωματική ευφυΐα δε σημαίνει μόνο φυσική δύναμη και καλή φυσική κατάσταση. Σημαίνει, επίσης, διανοητική δύναμη και καλή πνευματική κατάσταση, που μπορούν να βοηθήσουν ένα καλοδιατηρημένο σώμα να φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα ισχύος και δύναμης. Αναπτύσσοντας τη σωματική σας ευφυΐα θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε σωματικό άθλημα και πώς η βελτίωση της σωματικής ισορροπίας και της φυσικής κατάστασης θα οδηγεί σε αντίστοιχη βελτίωση της πνευματικής ισορροπίας και της διανοητικής κατάστασής σας.