Καν' το κι ας φοβάσαι : δυναμικές τεχνικές για να μετατρέψεις το φόβο, την αναποφασιστικότητα και το θυμό, σε δύναμη, δράση και αγάπη - Jeffers, Susan (Διόπτρα, 2000)
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΟ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗ Το βιβλίο-φαινόμενο που άλλαξε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο Φοβάστε να πάρετε αποφάσεις ή να ζητήσετε αύξηση από το αφεντικό σας; Αναλώνεστε σε μια ανούσια σχέση; Ανησυχείτε διαρκώς για το μέλλον; Όποιοι και αν είναι οι φόβοι σας, ήρθε η ώρα να τους ξεπεράσετε μια για πάντα. Με αυτό το βιβλίο, η δρ Susan Jeffers μας εμπνέει με τις δυναμικές τεχνικές που βοήθησαν εκατομμύρια ανθρώπους να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να προχωρήσουν στη ζωή τους. Μέσα από τις σελίδες του, θα ανακαλύψουμε: - Τι φοβόμαστε και γιατί - Πώς θα γίνουμε από θύματα δημιουργοί - Πώς θα απαλλαγούμε από το αίσθημα της ηττοπάθειας - Ποια είναι τα 10 βήματα που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τον αρνητικό τρόπο σκέψης - Πώς θα αποκτήσουμε περισσότερο ενδιαφέρον για τη ζωή και τόσα άλλα... Με βαθιά γνώση στο αντικείμενο αλλά και πολύ χιούμορ, η δρ Jeffers μας δείχνει πώς μπορούμε να ενδυναμωθούμε και να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, ώστε να απολαύσουμε τις χαρές μιας ζωής γεμάτης δημιουργικότητα και αγάπη. «Ζωή σημαίνει αρπάζω τις ευκαιρίες. Το βιβλίο Κάν το κι ας Φοβάσαι έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους, άντρες και γυναίκες, να κατακτήσουν την επιτυχία». Louise L. Hay, συγγραφέας του βιβλίου Η Δύναμη είναι Μέσα σου Μετάφραση: Λένα Καζιάνη