Επιστροφή στην αγάπη : σκέψεις για μια σειρά μαθημάτων με θέμα τα θαύματα - Williamson, Marianne (Αυτοβελτίωση, επιτυχία, 2000)
Η Williamson σε αυτό το βιβλίο αποκαλύπτει πως μπορεί ο καθένας μας να γίνει θαυματοποιός, αποδεχόμενος τον Θεό και την έκφραση της αγάπης στην καθημερινή ζωή του. 'Οποια και αν είναι τα αίτια του ψυχικού μας πόνου - οι σχέσεις, η καριέρα μας ή η υγεία μας - η συγγραφέας δείχνει πόσο μεγάλη είναι η δύναμη της αγάπης. Η αγάπη είναι ο καταλύτης, το μυστικό της εσωτερικής γαλήνης. Η Williamson δείχνει πως εφαρμόζοντας τις αρχές της αγάπης, μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πιο ικανοποιητική, δημιουργώντας ταυτόχρονα έναν πιο ειρηνικό και τρυφερό κόσμο για τα παιδιά μας.