Μυστικά υγείας και φυσικής ομορφιάς - Clark, Linda (Διόπτρα, 1988)
Η κορυφαία Αμερικανίδα συγγραφέας σε θέματα διατροφής και υγείας Linda Clark αποκαλύπτει μυστικά για να πετύχετε τέλεια υγεία και φυσική ομορφιά. Μερικά από τα μυστικά αυτά είναι παλιά, από την εποχή της Κλεοπάτρας, άλλα αποκαλύπτονται για πρώτη φορά στη Linda Clark από κορυφαίους αισθητικούς του Χολλυγουντ, ερευνητές χημικούς στα καλλυντικά, ιατρούς. Εντυπωσιακές συνταγές για την κατασκευή καλλυντικών με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα μας, φυσικές και αποτελεσματικές τεχνικές, μοναδικές δίαιτες, ποικιλία ασκήσεων. Στοιχεία του βιβλίου που θα μας επιτρέψουν να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα υγείας και φυσικής ομορφιάς βασισμένο στην προσωπική μας περίπτωση, όποιο κι αν είναι το θέμα που μας απασχολεί!