Πανικός, άγχος, φοβίες : κλειδιά για την αντιμετώπιση τους - Παπούλια, Δήμητρα ([χ.ό.], 2001)
Μέσα από τις πληροφορίες του βιβλίου αυτού ελπίζω να πέσει φως στις αναζητήσεις για τις αγχώδεις διαταραχές και να καταρριφθούν οι μύθοι. Είναι ανάγκη να αποβάλουμε τις προκαταλήψεις που περιβάλλουν τις ψυχιατρικές ασθένειες στην κοινωνία μας. Δεν είναι απαραίτητα «τρελός» κάποιος επειδή επισκέπτεται έναν ψυχίατρο. Δυστυχώς αυτή την αντίληψη έχουν, ακόμη και σήμερα, πολλοί άνθρωποι. Έβαλα στόχο να μοιραστώ μαζί σας, φίλοι αναγνώστες, που υποφέρετε σιωπηλά και απεγνωσμένα, όλα όσα έμαθα μέσα από τη δική μου εμπειρία και ό,τι διάβασα σε πολλά ενδιαφέροντα βιβλία. Συνοδοιπόροι μου στο ταξίδι αυτό της αναδρομής σε μονοπάτια απατηλά και σκοτεινά της ψυχής και του σώματος, θα ανακαλύψετε, είμαι βέβαιη, την ανεξάντλητη εσωτερική σας δύναμη για μια καλύτερη ζωή.