50 καλύτεροι τρόποι για να βοηθήσετε τον εαυτό σας : 50 εμπνευσμένα βιβλία για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, από τις αιώνιες σοφίες ως τους σύγχρονους γκουρού - Butler-Bowdon, Tom 1967- (Μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα, 2005)
Ο Tom Butler - Bowdon συνέρραψε μία μοναδική συλλογή με 50 κλασικά έργα -από τις αρχαίες διδασκαλίες του Βούδα και του Λάο Τσε μέχρι τα σύγχρονα best sellers του 20ού αιώνα- που αντιπροσωπεύουν όλη τη γνώση και τα "μυστικά" για την προσωπική ολοκλήρωση και ευτυχία. Ο συγγραφέας ανατρέχει στα θρησκευτικά, πολιτιστικά και φιλοσοφικά ρεύματα στον κόσμο ανά τους αιώνες και αποτιμά τα οφέλη τους για τον αναγνώστη. Είναι η πρώτη και μοναδική περιληπτική γνωριμία με κλασικά έργα που μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας.