Κώδικας ομορφιάς : μυστικά καθημερινής περιποίησης - Μπούσμπουρα, Μάνια (Ελληνικά Γράμματα, 2006)
Ανακαλύψτε τι χρειάζεται πραγματικά η επιδερμίδα σας για να είναι λαμπερή και όμορφη και για να παρατείνετε τη νεανική της εμφάνιση. Όλα όσα θα σας εξασφαλίσουν ένα σφριγηλό σώμα και μια βελούδινη επιδερμίδα. Οι αλήθειες και οι μύθοι για την αντηλιακή προστασία. Πώς να τονίσετε τα δυνατά σημεία του προσώπου σας και να κρύψετε έξυπνα τις ατέλειες. Μυστικά για υγιή και λαμπερά μαλλιά. Τα άγνωστα συστατικά και οι πιο γνωστές μέθοδοι για να γνωρίζετε τι αγοράζετε και τι ταιριάζει στο δέρμα σας.