Eating for life : οδηγός για καλύτερη υγεία, απώλεια βάρους και αύξηση ενέργειας - Phillips, Bill (Ελληνικά Γράμματα, 2005)
Τα κλειδιά για τη σωστή διατροφή, σύμφωνα με το συγγραφέα, είναι δύο: πρώτον, πρέπει να ξέρετε τι να κάνετε και, δεύτερον, πρέπει να κάνετε αυτό που ξέρετε! Πρώτα θα ανακαλύψετε λοιπόν πώς να διατρέφεστε σωστά και κατόπιν θα μάθετε να εφαρμόζετε αυτές τις πληροφορίες για να έχετε καλύτερη υγεία, με λιγότερο λίπος και περισσότερη ενέργεια. Το βιβλίο δεν αναφέρεται σε δίαιτες αλλά στη διατροφή του σώματος, όχι στη λιμοκτονία του. Είναι μια γιορτή με άφθονη ποικιλία θρεπτικών, γευστικών και ισορροπημένων γευμάτων που βοηθούν την υγεία σας, ενώ παράλληλα ικανοποιούν την όρεξή σας. Είναι ένας ασφαλής τρόπος ζωής βασισμένος σε σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα.