Η φροντίδα της ψυχής - Moore, Thomas (Πατάκης, 1996)
Ο Τομ Μουρ είναι ένας επιχειρηματίας που στην προσπάθειά του να βελτιώσει την καθημερινή του πραγματικότητα και τις προοπτικές της ζωής του, ανάπτυξε μια τεχνική που του άλλαξε τη ζωή. Μια τεχνική που ο ίδιος, η οικογένειά του και οι φίλοι του την εφαρμόζουν σε κάθε τι που κάνουν και από την οποία έχουν δει εκπληκτικά αποτελέσματα. Την ονόμασε "Η Πιο Αγαθή Έκβαση", γιατί κανείς στο επίπεδο επίγνωσης που βρισκόμαστε δεν γνωρίζει πραγματικά, τι είναι το καλύτερο για αυτόν και για τη ζωή του. Είτε πιστεύετε στους αγγέλους, είτε σε μια ανώτερη διάνοια, αν εφαρμόσετε αυτή την τεχνική, τότε η ζωή σας άμεσα θα γίνει καλύτερη, ευκολότερη και με λιγότερα εμπόδια.