Μυστικά για μια μαγική ζωή : προτάσεις κοινής λογικής και σοφίας για κάθε πολυάσχολη γυναίκα - Moran, Victoria (Ελληνικά Γράμματα, 2006)
Στο βιβλίο της «Μυστικά για μια μαγική ζωή» η Victoria Moran αποκαλύπτει τη σοφία αλλά και την κοινή λογική με τις οποίες μπορούμε να εκτιμήσουμε τον εαυτό μας, την καθημερινότητά μας, να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και να βρούμε χρόνο για ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό. Η αναμφισβήτητη διορατικότητα αλλά και το χιούμορ της λάμπουν σε κάθε σελίδα του βιβλίου, φωτίζοντας έτσι και τη δική μας ζωή