Τα 10 μυστικά του Dr. Wayne Dyer : για επιτυχία και εσωτερική γαλήνη - Dyer, Wayne W. (Έσοπτρον, 2004)
Το πιο εμπνευσμένο βιβλίο του διάσημου συγγραφέα Wayne Dyer, που μας ανοίγει νέους ορίζοντες και μας βοηθά να αλλάξουμε ριζικά τη ζωή μας, αποκτώντας πίστη στον εαυτό μας και στο αστείρευτο δυναμικό που κρύβεται μέσα μας. Τα 10 Μυστικά που μοιράζεται μαζί μας, αποτελούν το απόσταγμα της πολυετούς εμπειρίας του και απευθύνονται σε όσους αποφασίζουν να βαδίσουν συνειδητά στο μονοπάτι της ζωής στοχεύοντας σε επιτυχία και εσωτερική γαλήνη.