Γλυκιά ζωή χωρίς ζάχαρη - Leighton Steward, H. (Διόπτρα, 2003)
Είναι καιρός να δεχθούμε την πραγματικότητα. Χιλιάδες άτομα που ακολουθούν προγράμματα με χαμηλό λίπος και υψηλούς υδατάνθρακες ξαναπαίρνουν το αρχικό τους βάρος και, συχνά, προκαλούν προβλήματα στον οργανισμό τους. Γιατί; Γιατί η ρίζα του κακού δεν είναι μόνο το λίπος, είναι και η πολλή ζάχαρη - και οι τροφές με λίγα λιπαρά είναι γεμάτες ζάχαρη.