Προβλήματα μαλλιών : αίτια, θεραπεία χωρίς φάρμακα - Sneddon, James Russell (Διόπτρα, 1980)
Τα προβλήματα μαλλιών δεν οφείλονται αποκλειστικά σε τοπικές καταστάσεις του τριχωτού δέρματος της κεφαλής, αλλά έχουν την προέλευσή τους στη συσσώρευση άχρηστων ουσιών μέσα στο σώμα. Οι μέθοδοι της Φυσικής Αφάρμακης Θεραπευτικής μπορούν να σας βοηθήσουν, εάν εφαρμοστούν σωστά, να προλάβετε ή να περιορίσετε τα προβλήματα μαλλιών. Στο βιβλίο Προβλήματα Μαλλιών, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων, ασκήσεις για χαλάρωση, σωστή διατροφή, μασάζ, ηλιοθεραπεία και άλλες μέθοδοι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με το πρόβλημα που παρουσιάζεται στα μαλλιά. Εάν το πρόγραμμα αυτό ακολουθηθεί με επιμονή, θα φέρει σίγουρα αποτελέσματα.