Η δύναμη του υποσυνείδητου : απλές, χρήσιμες, κατανοητές και εύκολες τεχνικές για νοητική ισορροπία, υγεία, οικογενειακή γαλήνη, οικονομική ανεξαρτησία κ.ά. - Murphy, Joseph (Διόπτρα, 2003)
Γιατί κάποιοι άνθρωποι φαίνεται να έχουν χωρίς κόπο τα πάντα -επιτυχία,κύρος,οικονομική άνεση-,ενώ άλλοι αγωνίζονται για να "τα φέρουν βόλτα";Κατά τη γνώμη του δρα Τζόζεφ Μέρφι,αυθεντίας στον κλάδο της νοητικής δυναμικής,η διαφορά οφείλεται στα βαθιά ριζωμένα μοτίβα σκέψης.Αυτό το εγχειρίδιο μας προσφέρει την απαραίτητη έμπνευση και μας προτείνει ρεαλιστικές και απλές τεχνικές,για να απελευθερωθούμε από τις αντιλήψεις και τα συναισθήματα που δεν μας επιτρέπουν να αξιοποιήσουμε την απεριόριστη δύναμη του ίδιου μας του νου.Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα βιβλία αυτοβοήθειας που γράφτηκαν ποτέ.Η Δύναμη του Υποσυνείδητου είναι ένα βιβλίο κλασικό πλέον στο είδος του και έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.Οι ανεκτίμητες συμβουλές του έχουν βοήθησει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Ο τρόπος σκέψης σας και οι πεποιθήσεις σας καθορίζουν το πεπρωμένο σας. Η Ζωή σας είναι δημιούργημα των ίδιων σας των σκέψεων (Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου)