Οι τροφές που χαρίζουν υγεία - Μπαζαίος, Κώστας (Βιβλιοθήκη υγιεινής διατροφής, 1998)
Το βιβλίο αυτό δίνει με απλό και κατανοητό τρόπο βασικές γνώσεις για τις φυσικές τροφές και το σημαντικό ρόλο που παίζουν, τόσο στη διατήρηση όσο και στην αποκατάσταση της υγείας.