Είναι καλό να νιώθω άσχημα : γιατί τόσες γυναίκες, σήμερα, φτάνουν στην κατάθλιψη, και πώς βγαίνουν απ' αυτήν - Knight, Lindsay (Αυτογνωσία, αυτοβελτίωση : Ατομική ψυχολογία, 2002)
Γιατί τόσες γυναίκες, σήμερα, φτάνουν στην κατάθλιψη, και πώς βγαίνουν απ' αυτήν Όταν έχουμε κατάθλιψη μπορεί να μας φαίνεται δύσκολο να βρούμε μια διέξοδο. Σύμφωνα με τη συγγραφέα όμως, για τις περισσότερες γυναίκες η κατάθλιψη είναι μια πολύ φυσιολογική αντίδραση στα προβλήματα και τις πιέσεις της καθημερινής ζωής και συνδράμει τις γυναίκες: - να παραδεχτούν ότι έχουν κατάθλιψη, - να κατανοήσουν και να ερμηνεύσουν τα αρνητικά τους συναισθήματα, - να χρησιμοποιήσουν αυτές τις καινούργιες γνώσεις τους για να κάνουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους.