1000 ασκήσεις ολοκληρωμάτων. - Καζαντζής, Θεόδωρος Ν. (Σύγχρονη μαθηματική μεθοδολογία, 1997)
Οι λύσεις των προτεινόμενων ασκήσεων του βιβλίου "Ολοκληρώματα", του Θ. Ν. Καζαντζή. Λειτουργεί, βέβαια, και ως αυτόνομη συλλογή θεμάτων και μεθοδολογιών, από την οποία μπορεί να αντλήσει ο καθηγητής πολύτιμο υλικό.