Ο Χάρι Πότερ και οι κλήροι του θανάτου. - Rowling, Joanne K. (Ψυχογιός, 2007)
Είναι καλοκαίρι και ο Χάρι περιμένει στην οδό Πριβέτ. Το Τάγμα του Φοίνικα έρχεται να τον φυγαδεύσει μακριά από τον Βόλντεμορτ και τους οπαδούς του. Ήρθε πια η ώρα να αναλάβει ο Χάρι δράση, ώστε να εκπληρώσει το σχεδόν ακατόρθωτο καθήκον που του άφησε ο καθηγητής Ντάμπλντορ. Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα και η τελική αναμέτρηση είναι οδυνηρά αναπόφευκτη... Στο έβδομο και τελευταίο βιβλίο, η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δίνει, με συγκλονιστικό τρόπο, τις απαντήσεις που όλοι περιμέναμε και αποδεικνύει ότι τα βιβλία του Χάρι Πότερ θα διαβαστούν ξανά και ξανά και ξανά... Έκδοση παιδική.