Make up. Η τέχνη και η επιστήμη του επαγγελματικού μακιγιάζ - Place, Stan Canpbell (Βιβλιοθήκη επαγγελμάτων ομορφιάς, 2005)
Η μάθηση είναι μια ατέλειωτη υποχρέωση για τον κοσμετολόγο, τον μακιγιέρ, τον αισθητικό ή άλλο επαγγελματία που έχει αφοσιωθεί στο επάγγελμά του. Πέρα από την "Τέχνη και επιστήμη του Επαγγελματικού Μακιγιάζ", μπορείτε να ψάξετε και να ανακαλύψετε άλλες πληροφορίες. Όσο περισσότερα γνωρίζετε τόσο περισσότερα θα θέλετε να μαθαίνετε. Η αναζήτησή σας για μάθηση θα σας κάνει πιο ενδιαφέροντα αυθεντία. . . ή, ακόμη, και ερευνητή. Σας διευρύνει τις δυνατότητες της σταδιοδρομίας σας. Θα δείτε ότι η επένδυση στις σπουδές σας θα καρποφορήσει περισσότερο από όσο ελπίζατε. Κανείς δε γνωρίζει πότε ένας μικρός σπόρος γνώσης θα γίνει ξαφνικά τόσο σημαντικός όσο κανένας δεν είχε προβλέψει. Εξασκηθείτε για να βελτιώνετε τις δεξιότητές σας. Έτσι, θα εκφράσετε το δυναμικό σας στην προσωπικότητά σας και στη σταδιοδρομία σας.