Εισαγωγή στην παιδοψυχιατρική - Κοκκέβη, Άννα (Παιδοψυχιατρική, 2001)
Ο τόμος αυτός παρουσιάζει μια σύνοψη θεμάτων της Παιδοψυχιατρικής. Μέσα από τα διάφορα κεφάλαια έχει γίνει μια προσπάθεια να παρουσιαστεί μια έκθεση των τρεχουσών αιτολογικών απόψεων για τις διαταραχές κυρίως της παιδικής ηλικίας, λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαίτερη σημασία των βιολογικών, ψυχολογικών, οικογενειακών και κοινωνικών παραγόντων, καθώς και την αλληλεπίδρασή τους. Επιχειρείται επίσης μια σύντομη παρουσίαση των κυρίων θεραπευτικών προσεγγίσεων.