Λεύκωμα Παπαδιαμάντη - Δημητρακόπουλος, Φώτης Αρ., 1949- (Ergo, 2001)
Η έρευνα των παπαδιαμαντικών αρχείων και η δημοσίευση των βιβλίων μου που αναφέρονται σε θέματα εντοπισμού των αυτογράφων, πρώτων δημοσιεύσεων, αποκομμάτων και λοιπών μνημονίων, σχετικών με την εκδοτική του παπαδιαμαντικού κειμένου, καθώς και η φωτογράφηση του υλικού και φωτοτύπηση παλαιότερων δημοσιευμάτων, αποτέλεσε τη βάση για την έκδοση του Λευκώματος Παπαδιαμάντη. Φώτης Δημητρακόπουλος.