Κείμενα : 1969-1989 : μια στιγμή στην τυπογραφία - Παπαγεωργίου, Γεωργία (Καστανιώτης, 2002)
Όταν κρατούσαμε τις λέξεις στα χέρια μας, τις λέξεις που συνθέταμε γράμμα γράμμα. Όταν μια σελίδα ζύγιζε κυριολεκτικά μέχρι και δύο κιλά. Όταν για ώρες ατέλειωτες τα χέρια δούλευαν σιωπηλά, σχηματίζοντας σελίδα σελίδα το βιβλίο. Τότε ζήσαμε, για μια τυπογραφική στιγμή, από το 1969 έως το 1989, την απίστευτη περιπέτεια της τυπογραφίας. Τότε, ο Φίλιππος Βλάχος ήταν ανάμεσά μας και έφτιαχνε με τα χέρια του βιβλία. Τότε ένωσα κι εγώ την τύχη μου με τα «Κείμενα» και η τυπογραφία πήρε θέση στη ζωή μου· τότε, τον καιρό της δικτατορίας, που είχαμε κέφι για τα πράγματα και θέλαμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας.