Θύελλα από ατσάλι. - Martin, George Raymond Richard (Το τραγούδι της φωτιάς και του πάγου, 2006)
Καθώς το Γουέστερος σπαράσσεται από εμφύλιες διαμάχες, ο Μανς Ρέιντερ και οι Άγριοι που κατοικούν πέρα από το Τείχος ετοιμάζονται να εισβάλουν στο Βασίλειο του Βορρά... και αν τα καταφέρουν, κανείς από τους αυτόκλητους βασιλείς δε θα μείνει ζωντανός για να διεκδικήσει το Σιδερένιο Θρόνο. Το τρίτο βιβλίο της επικής σειράς, που έχει τιμηθεί με τρία βραβεία Locus, έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από δέκα γλώσσες κι έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. "Χαρακτήρες σκοτεινοί και με τόσο έντονα πάθη, που ξεπερνούν ακόμη και τους Βοργίες." (Guardian)