Το βιβλίο και το ξίφος - Louis, Cha (Κέδρος, 2007)
Ο κόσμος της Κίνας, η παράδοση και η φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών, σ' ένα κλασικό έργο με καταιγιστική δράση. Άρωμα περιπέτειας και Ανατολής από το πιο πολυδιαβασμένο συγγραφέα μυθιστορημάτων για τις πολεμικές τέχνες. Κίνα, 18ος αιώνας. Ένας αμείλικτος πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Αυλή των Μαντσού και στους αντιπάλους της για το μέλλον της Κινεζικής Αυτοκρατορίας. Ο αυτοκράτορας προσπαθεί να εξοντώσει την πιο ισχυρή μυστική εταιρία της Κίνας, τους "Ήρωες του Κόκκινου Άνθους". Η αναμέτρηση θα είναι συναρπαστική. Κάθε στρατόπεδο έχει τους δικούς του κανόνες, τους δικούς του κώδικες αξιών, τη δική του φιλοσοφία ζωής. Φωτισμένοι δάσκαλοι προσπαθούν να διατηρήσουν την ειρήνη. Από τις αχανείς ερήμους της Κεντρικής Ασίας μέχρι τις απομακρυσμένες περιοχές των συνόρων, η μάχη του Καλού και του Κακού θα κορυφωθεί...