Η αγάπη δεν έχει τέλος - Καρακάσης, Κώστας Α. (Ψυχογιός, 2007)
Μετά το πολυδιαβασμένο βιβλίο "Αθηνά, ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη", ο Κώστας Καρακάσης επιστρέφει... με μια συναρπαστική ερωτική ιστορία που εξελίσσεται στην Σμύρνη, λίγο πριν την μεγάλη καταστροφή του '22. Οι ήρωες, η πλοκή, τα γεγονότα και το έντονο συγκινησιακό τέλος, φαντάζουν στον αναγνώστη σαν μια συνταρακτική εποποιΐα πάθους, αδυναμιών, αλλά και πίστης στον άνθρωπο και την αγάπη. Η Μαγδαληνή και ο Λένης, γίνονται ήρωες που στοιχειώνουν τη φαντασία του κάθε αναγνώστη, τον γεμίζουν συγκίνηση και φορτίζουν την ψυχή του με νοσταλγία και τρυφερότητα για τούτο τον έρωτα που είναι ταυτόχρονα και μια αδυσώπητη νέμεση και για τους δύο. Είναι βέβαιο ότι παρά τις λογοτεχνικές διαφορές, οι αναγνώστες του Κώστα Καρακάση, δύσκολα θα ξεχωρίσουν ποια ηρωίδα είναι η καλύτερη: η Αθηνά ή η Μαγδαληνή. Αλλά σίγουρα και οι δύο θα μείνουν οι αγαπημένες του αναγνωστικού κοινού.