Πλανήτες ο φυσικός κόσμος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Hearle, Alex; Καραμαούνα, Μαρκέλλα; Hearle, Alex (Ανακαλύπτω, 1997)
Οι Πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο διαστημικό χώρο και χρόνο, γίνονται μάρτυρες της γέννησης του ήλιου και φτάνουν μέχρι τα όρια του ηλιακού μας συστήματος. Εξερευνήστε τους εξωγήινους κόσμους των γειτόνων της Γης στο διάστημα, που έχουν ονόματα θεών, που συνεχίζουν μέχρι σήμερα να εμπνέουν μύθους και θρύλους.