Το μυστικό = The secret - Byrne, Rhonda (Ποικίλα θέματα, 2007)
Tο Bιβλίο της Έλξης Κρατάτε στα χέρια σας ένα Μεγάλο Μυστικό... "Το Μυστικό" κληροδοτήθηκε μέσα από τους αιώνες, και ήταν πολλοί εκείνοι που το πόθησαν, το επιβουλεύτηκαν, το έκλεψαν και το αγόρασαν με αντίτιμο τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το προαιώνιο "Μυστικό" ήταν προσβάσιμο σε κάποιους ανθρώπους -εφευρέτες, επιστήμονες, θεολόγους, επιχειρηματίες, στοχαστές, καλλιτέχνες- κι ανάμεσα σε αυτούς που κατανόησαν τη θαυματουργή δύναμή του συγκαταλέγονται ιστορικές προσωπικότητες όπως ο Πλάτωνας, ο Γαλιλαίος, ο Μπετόβεν, ο Έντισον, ο Κάρνεγκι, ο Αϊνστάιν, ο Μπλέικ. Τώρα το Μυστικό αποκαλύπτεται σε όλο τον κόσμο. "Ταξιδεύοντας σε τούτες τις σελίδες και γνωρίζοντας το Μυστικό, θα ανακαλύψετε με ποιο τρόπο θα μπορέσετε να έχετε, να είστε ή να κάνετε ό,τι θελήσετε. Θα ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε. Θα ανακαλύψετε το αληθινό μεγαλείο που σας περιμένει". (απόσπασμα από την εισαγωγή) Όπως όλοι μας, έτσι και η συγγραφέας Ρόντα Μπερν ξεκίνησε κάποια στιγμή το δικό της οδοιπορικό ανακάλυψης. Κάπου στην πορεία, συγκέντρωσε μια καταπληκτική ομάδα από συγγραφείς, ιερείς, διδασκάλους, σκηνοθέτες, σχεδιαστές και εκδότες -όλους αυτούς που δούλεψαν μαζί της για να παραδώσουν το Μυστικό στον κόσμο και, μέσα από το όραμά της, να φέρουν χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Στους συντελεστές συμπεριλαμβάνονται οι: Τζον Ασάραφ, Μάικλ Μπέρναρντ Μπέκγουιθ, Λι Μπράουερ, Τζακ Κάνφιλντ, δρ Τζον Ντεμαρτίνι, Μαρί Ντάιαμοντ, Μάικ Ντούλι, Μπομπ Ντόιλ, Χέιλ Ντάουσκιν, Μόρις Γκούντμαν, δρ Τζον Γκρέι, Τζον Χέιγκλιν, Μπιλ Χάρις, δρ Μπεν Τζόνσον, Λόραλ Λανγκεμάιερ, Λίζα Νίκολς, Μπομπ Πρόκτορ, Τζέιμς Ρέι, Ντέιβιντ Σίρμερ, Μάρσι Σίμοφ, Τζο Βιτάλε, δρ Ντένις Γουέιτλι, Νιλ Ντόναλντ Ουόλς και Φρεντ 'Αλαν Βολφ.